ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε 66χρονος στο Κυριάκι

Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε 66χρονος στο Κυριάκι

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοπυροβολήθηκε…

Ένας άνδρας ηλικίας 66 ετών βρέθηκε νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, λίγο μετά τις 12:00’ το μεσημέρι της Τετάρτης (25/6/25) στο σπίτι του στο Κυριάκι Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport έφερε τραύμα στο κεφάλι πιθανότατα από το πιστόλι που βρέθηκε δίπλα του.

Ο 66χρονος διέμενε μόνος του στο σπίτι και ο χώρος δεν έφερε ίχνη παραβίασης, για αυτό και όλα οδηγούν στην περίπτωση αυτοχειρίας.

Το ΑΤ Λιβαδειάς που ανέλαβε την προανάκριση θα προσπαθήσει να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους