Νέο θανατηφόρο με μηχανή στην Εύβοια - Νεκρός 21χρονος, διασωληνωμένος ο 23χρονος φίλος του
Δεν έχει τέλος τα θανατηφόρα τροχαία στους δρόμους της Εύβοιας.
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή των Ψαχνών, στην Εύβοια, στο ύψος του εργοστασίου Παλίρροια, στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.
Σύμφωνα με το eviaonline.gr, μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά.
Ο ένας από τους δύο αναβάτες της μηχανής, ηλικίας 21 ετών, υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο δεύτερος, 23 ετών, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικιωμένος άνδρας, φέρει ελαφρότερα τραύματα και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας, η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!