ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας υπέγραψε το μνημόνιο συνεργασίας για την Πολιτική Προστασία

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας υπέγραψε το μνημόνιο συνεργασίας για την Πολιτική Προστασία

Το δελτίο τύπου της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασίας Στιβακτή...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

«Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την Πολιτική Προστασία. Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για τη θωράκιση και το μέλλον του Δήμου μας.

Μία σημαντική πρωτοβουλία, με επίκεντρο τη γόνιμη συνεργασία και τον κοινό σχεδιασμό, υλοποιήθηκε εχθές στην αίθουσα Άρης Γαρουφαλής του Ωδείου Αθηνών, όπου υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων, μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Το Μνημόνιο υπεγράφη από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων κ. Γιάννη Κωνσταντάτο και τους Δημάρχους ή Αντιδημάρχους των Δήμων - Μελών του Δικτύου, επισφραγίζοντας τη συμβολή του Δικτύου στην προετοιμασία και διαμόρφωση του νομοσχεδίου "Ενεργή Μάχη", που ψηφίστηκε από τη Βουλή. Για τον Δήμο μας το Μνημόνιο συνυπέγραψε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Αχιλλέας Καψής. 

Σε μία περίοδο έντονης κλιματικής αλλαγής και προκλήσεων, η υπογραφή του Μνημονίου από τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και η σταθερή συνεργασία με το Δίκτυο και το Υπουργείο, θα ενισχύσουν τόσο την ασφάλεια όσο και τον ρόλο μας στη διαμόρφωση ενός ισχυρού πλαισίου πρόληψης και αποτελεσματικής Πολιτικής Προστασίας.

Με συνέπεια, προσήλωση και στοχευμένες δράσεις, θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε την ανθεκτικότητα του Δήμου μας.»

Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος