Ο Λαμιώτης με τις 18 νταλίκες που όλοι κοιτούν!

Ο Άκης Αγγελής από τη Λαμία δεν έχει απλώς έναν στόλο φορτηγών...
Ιδιαίτερη εντύπωση και θαυμασμό προκαλεί η εικόνα ενός εντυπωσιακού στόλου 18 νταλίκων που ανήκουν σε έναν συντοπίτη μας, στις οποίες απεικονίζονται φιγούρες του Ιησού Χριστού, της Παναγίας και ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης.
Η ανάρτηση που κυκλοφορεί στα social media του ΤΡΟΧΟΙ & ΤIR, αναφέρει πως πρόκειται για τον Άκη Αγγελή, ο οποίος έχει επιλέξει να «στολίσει» τις πίσω πόρτες των φορτηγών του με δυνατές εικόνες που παραπέμπουν στην πίστη και την ιστορική ταυτότητα του τόπου μας.
Οι νταλίκες του ξεχωρίζουν, τραβώντας τα βλέμματα σε κάθε διαδρομή. Δεν είναι μόνο ο όγκος και η δύναμη των οχημάτων που εντυπωσιάζουν, αλλά κυρίως το μήνυμα που μεταφέρουν: σεβασμός στην παράδοση, την πίστη και την Ελλάδα.
Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ίδιο, αλλά ένα είναι σίγουρο, οι εικόνες αυτές έχουν ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχουν συγκινήσει εκατοντάδες χρήστες, που σχολιάζουν με θαυμασμό την πρωτοβουλία του.
Πηγή: ΤΡΟΧΟΙ & ΤIR
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις