Οι ελιές «έκρυβαν» ρολόγια - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα ανάμεσά τους δύο ανήλικοι
Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή από σπίτι στην Άμφισσα. Είχαν προλάβει να πουλήσουν τουλάχιστον ένα ρολόι και να εισπράξουν 1.000 ευρώ.
Μια σοβαρή υπόθεση κλοπής, εξιχνίασαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης & Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άμφισσας - Δελφών, η οποία διαπράχθηκε τη Δευτέρα (09-03-2026) βραδινές ώρες στην Άμφισσα.
Δράστες, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν τέσσερα (4) άτομα, τρεις (3) Ρομά εκ των οποίων οι δύο(2) ανήλικοι και ο τρίτος 22 ετών, ο οποίος εργαζόταν στην επιχείρηση του τέταρτου εμπλεκόμενου στην υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι τρεις Ρομά, αξιοποιώντας πληροφορίες του τέταρτου συλληφθέντα διέρρηξαν σπίτι στην Άμφισσα, από το οποίο απουσίαζε ο ιδιοκτήτης του. Κατά δήλωση του γιου του τελευταίου, οι κλέφτες αφαίρεσαν 12 ρολόγια και πιθανόν κι άλλα τιμαλφή.
Συνεχίζοντας τις έρευνες και αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους φερόμενους ως δράστες το απόγευμα της Τρίτης, ενώ εντόπισαν σε ελιά στην είσοδο της Άμφισσας, πλησίον του καταυλισμού, μία συσκευασία με εννέα (9) από τα κλεμμένα ρολόγια. Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ (σε πέντε 200ευρα), προερχόμενο από την πώληση ενός ακόμη κλεμμένου ρολογιού σε περιοχή της Αττικής.
Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άμφισσας - Δελφών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε νεαρούς απατεώνες στην Καρδίτσα - Πήγαν να πάρουν σακίδιο με 22.800€
«Άνοιξαν» πέντε υποθέσεις με λεία 146.000€ - Υποδύονταν τους λογιστές και τους εφοριακούς…
Λαμία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Όθωνος
Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: