Παραδίδονται σε κυκλοφορία παρακάμψεις 250 μέτρων στο τμήμα Προκόπι - Μαντούδι
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσω των υπηρεσιών της συντόνισε συνεργεία ιδιωτών, χειριστές μηχανημάτων και εμπλεκόμενους φορείς, οι οποίοι εργάστηκαν εντατικά προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η κυκλοφορία στο οδικό τμήμα Προκόπι - Μαντούδι, όπου προκλήθηκαν καθαιρέσεις τμημάτων του οδοστρώματος, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Κηρέα.
Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε άμεσα με εκτροπή των οχημάτων στην παρακαμπτήρια οδό της Τ.Κ. Δαφνούσας. Ακολούθως, ξεκίνησαν εργασίες διάνοιξης και διαμόρφωσης παρακάμψεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας την άμεση επανασύνδεση Προκοπίου και Μαντουδίου.
Κατασκευάστηκαν τρεις προσωρινές παρακάμψεις, συνολικού μήκους περίπου 250 μέτρων και πρόκειται να δοθούν σε κυκλοφορία σήμερα στις 12:00, ώστε να αποκατασταθεί η διέλευση των οχημάτων μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου και να πάψει η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας μέσω Δαφνούσας.
Πολύτιμη ήταν η συμβολή του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας και προσωπικά του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη, που στήριξε το δύσκολο εγχείρημα για την ταχεία και ασφαλή ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της κυκλοφορίας.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει τις παρεμβάσεις, όπου προκλήθηκαν ζημιές από την κακοκαιρία, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών, την ταχεία αποκατάσταση των υποδομών και την ομαλή μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Έρχεται το Παζάρι Σπερχειάδας 2026 – 101 χρόνια ιστορίας
Από την Τρίτη 20 έως και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026
Έρχεται τριήμερο με βροχές, κρύο και ανέμους - Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία
Σε Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Θεσσαλία και ανατολική Στερεά τα πιο ισχυρά φαινόμενα - Εξασθενούν οι βροχές το Σάββατο - Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα.
Τροχαίο με μηχανάκι το πρωί στη νότια Λαμία - Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής - Δείτε εικόνες
Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.
Λαμια: Νέα πτώση δέντρου στην νότια πλευρά της πόλης - Από τύχη δεν τραυμάτισε γονείς και παιδιά που πήγαιναν σχολείο το πρωί
Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Δήμου στο σημείο
«Έφυγε» ξαφνικά 56χρονος πατέρας δύο παιδιών - Είχε πάει να βοηθήσει φίλο του σε μεταφορά επίπλων
Βαρύ πένθος στη Βόρεια Εύβοια…