ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πατέρας τριών παιδιών έπεσε από δέντρο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου

Πατέρας τριών παιδιών έπεσε από δέντρο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου

Πρόκειται για εργαζόμενο του Αχιλλοπούλειου…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ένας 53χρονος εργαζόμενος του Αχιλλοπούλειου, ο οποίος έπεσε από δέντρο στην περιοχή της Μακρινίτσας και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι και το χέρι του.

Όπως καταγράφει το magnesianews.gr, ο 53χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο το απόγευμα του Σαββάτου, υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι κι από τα ξημερώματα της Κυριακής νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ.

Όλα έγιναν το Σάββατο, όταν ο 53χρονος, που παράλληλα με την εργασία του στο Νοσοκομείο έχει και αγροτικές εργασίες, έκοβε ξύλα. Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο έπεσε από δέντρο με την πτώση να του προκαλεί σοβαρό κάταγμα στο κεφάλι και στο χέρι.

Άμεσα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, οδηγήθηκε στη χειρουργική αίθουσα, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι. Το χειρουργείο έγινε το βράδυ του Σαββάτου και διήρκησε αρκετές ώρες, ενώ με την ολοκλήρωσή του ο 53χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος και σε καταστολή, ενώ η πορεία της υγείας του δείχνει μία σταθερότητα. Παρόλα αυτά οι γιατροί σημειώνουν ότι θα χρειαστούν αρκετές ημέρες ακόμη, προκειμένου να υπάρχουν νεότερα για την υγεία του.

Ο 53χρονος είναι εργαζόμενος γενικών καθηκόντων στο Νοσοκομείο Βόλου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πατέρας τριών παιδιών και πολύ αγαπητός σε γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, που όλοι εύχονται αυτή η περιπέτεια της υγείας του να είναι παροδική.

ΓΕΠΑΔ Στερεάς - Αστυνομικές επιχειρήσεις: Έπιασαν «31»!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΕΠΑΔ Στερεάς - Αστυνομικές επιχειρήσεις: Έπιασαν «31»!
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google