ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Παθολογικά τα αίτια του θανάτου της 44χρονης στον Αλμυρό

Παθολογικά τα αίτια του θανάτου της 44χρονης στον Αλμυρό

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε χωράφι καταπλακωμένη από το μηχανάκι της στο ύψος του Πλατάνου…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σε παθολογικά αίτια φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος της άτυχης Αργυρώς Τίτα, που έχασε τη ζωή της χθες το μεσημέρι, όταν έφευγε από την εργασία της σε κτηνοτροφική μονάδα στον Πλάτανο Αλμυρού.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η ιατροδικαστική έκθεση έγινε σήμερα το πρωί και αναφέρει αδιευκρίνιστα αίτια θανάτου, που πιθανόν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενδεχομένως σε καρδιακή ανακοπή.

Η νεκρώσιμη ακολουθία της 44χρονης γυναίκας, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου Ν. Αγχιάλου. Στην τελευταία της κατοικία θα τη συνοδεύσουν ο σύζυγος, τα παιδιά της, οι γονείς και τα αδέλφια της.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα δυστυχήματος χθες το μεσημέρι στον Πλάτανο Αλμυρού, όταν οδηγώντας το μηχανάκι της, με το οποίο πήγε στη δουλειά της μια κτηνοτροφική μονάδα στον Πλάτανο, για πρώτη φορά, φεύγοντας, από αγροτικό αλλά ασφαλτοστρωμένο δρόμο, κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη δεξιά της πορείας της, μπήκε σε χωράφι εκτός δρόμου και ανατράπηκε, ενώ την καταπλάκωσε το μηχανάκι της. Τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή ο οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή ο οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος