Πένθος για τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Λαμίας για την απώλεια συναδέλφου τους
Σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο…
Την καλή τους συνάδελφο Ευθυμία (Έφη) Τσούτσου, αποχαιρετούν με οδύνη οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Λαμίας, με ανακοίνωση του Σωματείου τους.
Επρόκειτο για έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, ο οποίος προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες ως νοσηλεύτρια, υπηρετώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθηση το λειτούργημά της.
Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας:
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της αγαπητής μας συναδέλφου, νοσηλεύτριας Ευθυμίας (Έφη) Τσούτσου.
Η Έφη μας ήταν μια αγαπητή συνάδελφος που υπηρέτησε με αφοσίωση, επαγγελματισμό και ενσυναίσθηση το λειτούργημα της νοσηλευτικής προσφέροντας ανεκτίμητη φροντίδα στους ασθενείς και στήριξη στους συναδέλφους της.
Η παρουσία της θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Καλό ταξίδι Έφη μας.»
Η εξόδιος ακολουθία Θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μελιταία Δομοκού Φθιώτιδας σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2026 και ώρα 12:00’ το μεσημέρι.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!