ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πένθος στο Δήμο Λαμιέων για τον χαμό της Αντιγόνης Μπουρούνη

Πένθος στο Δήμο Λαμιέων για τον χαμό της Αντιγόνης Μπουρούνη

Το συλλυπητήριο μήνυμα των συναδέλφων της…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σε ηλικία 59 ετών «έφυγε» από τη ζωή η Αντιγόνη Μπουρούνη, υπάλληλος του δήμου Λαμιέων.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Λαμιέων, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό της συναδέλφου τους, περιγράφοντας την προσωπικότητά της και τον αξιαγάπητο χαρακτήρα της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Λαμιέων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους για την απώλεια της αγαπητού συναδέλφου και μέλους μας, Αντιγόνης Μπουρούνη. Η εκλιπούσα υπήρξε μια υποδειγματική συνάδελφος, που διακρινόταν πάντα για το ήθος, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την αφοσίωσή της στο καθήκον. Η παρουσία της θα λείψει από το εργασιακό μας περιβάλλον, αλλά και από τις δράσεις του Συλλόγου μας. 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, τα μέλη και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στέκονται στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων της, στους οποίους απευθύνουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τα εξής:

Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Να κατατεθεί στεφάνι και να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

Καλό ταξίδι, αγαπητή  Αντιγόνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει

Η κηδεία της Αντιγόνης Μπουρούνη έγινε την Κυριακή (31/05/2026) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Παναγίας Δέσποινας στη Λαμία.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Αναρτήθηκαν από τη ΔΥΠΑ οι προσωρινοί πίνακες για τις 28 δομές – Η προθεσμία για ενστάσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Αναρτήθηκαν από τη ΔΥΠΑ οι προσωρινοί πίνακες για τις 28 δομές – Η προθεσμία για ενστάσεις
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google