ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Πλημμύρισαν» με κόσμο και οι παραλίες της Φθιώτιδας

«Πλημμύρισαν» με κόσμο και οι παραλίες της Φθιώτιδας

Το πρώτο μπάνιο για τους περισσότερους λουόμενους είναι σήμερα, παραμονή του Αγίου Πνεύματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο καλός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς κατοίκους της Φθιώτιδας να κινηθούν παραθαλάσσια, κάνοντας το πρώτο τους μπάνιο για το φετινό καλοκαίρι.

Η κίνηση είναι αυξημένη και λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και οι παραλίες έχουν γεμίσει από κόσμο, τόσο από την μεριά της Ανατολικής Φθιώτιδας, όσο και από τη μεριά των Καμένων Βούρλων και της Λοκρίδας.

Ο κόσμος απολαμβάνει την καλοκαιρία, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας παράλληλα την αρχή των μπάνιων του για το φετινό καλοκαίρι.

Οι φωτογραφίες είναι από την παραλία των Ραχών, αλλά αναγνώστες μας ενημερώνουν πως ανάλογη εικόνα επικρατεί σε όλες τις παραλίες της Φθιώτιδας!

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο της Ευρυτανίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο της Ευρυτανίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google