ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ποδαρικό στον Ιούλιο με τρεις συλλήψεις φυγόποινων στη Στερεά

Ποδαρικό στον Ιούλιο με τρεις συλλήψεις φυγόποινων στη Στερεά

Ληστεία, διακίνηση ναρκωτικών και απάτη οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Χειροπέδες σε έναν 39χρονο πέρασαν το πρωί της Τετάρτης (1/7/26) στην Άμφισσα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άμφισσας – Δελφών, σε εκτέλεση Εντάλματος του Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών. Ο 39χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, ληστείας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας, περνούσαν χειροπέδες σε 27χρονο αλλοδαπό για τον οποίο εκκρεμούσε Απόφαση του Α’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο 27χρονος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

Τέλος αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καρπενησίου, συνέλαβαν στο Καρπενήσι, έναν ακόμη φυγόποινο Έλληνα αυτή τη φορά ηλικίας 73 ετών. Σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Ε’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών, για το αδίκημα της απάτης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι τηλεφωνικές απάτες στη Φθιώτιδα - Δεκάδες οι προσπάθειες το τελευταίο 24ωρο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι τηλεφωνικές απάτες στη Φθιώτιδα - Δεκάδες οι προσπάθειες το τελευταίο 24ωρο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου ξεκινά δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας στα Οικονομικά για υποψηφίους Πανελλαδικών