ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ψήφισμα του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας

Ψήφισμα του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας

Για τις κινητοποιήσεις των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα…

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων «Ενάλιος Δαφνούτας» Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, κοινοποίησε ψήφισμα συμπαράστασης προς τους αγρότες της περιοχής μας.

Με το ψήφισμα αυτό εκφράζουμε την ανησυχία μας για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, καθώς και την υποστήριξή μας στον δίκαιο αγώνα τους.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ 

«Ο πρωτογενής τομέας δοκιμάζεται καθημερινά από πολιτικές που οδηγούν σε οικονομικό αδιέξοδο, εγκατάλειψη του κλάδου και μαρασμό της υπαίθρου χωρίς προοπτικές ανάπτυξης. 

Στη γειτονική Τουρκία τα καύσιμα παρέχονται δωρεάν στους επαγγελματίες αλιείς ώστε να ψαρεύουν σε διεθνή ύδατα ενώ το ελληνικό κράτος έχει απαξιώσει τον κλάδο. 

Οι κτηνοτρόφοι πληρώνουν σε αρκετά υψηλότερες τιμές τις ζωοτροφές σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης με την κακή διαχείριση της ευλογιάς να τους οδηγεί σε οικονομική καταστροφή και κοινωνική αποξένωση. 

Οι αγρότες πλήττονται με υψηλά κόστη παραγωγής οδηγώντας τους στην εξαθλίωση. 

Δεν μπορεί να υπάρξει οικονομία χωρίς πρωτογενή τομέα . 

Συμπαραστεκόμαστε στους επαγγελματίες αλιείς, κτηνοτρόφους και αγρότες της Φθιώτιδας στο δίκαιο αγώνα τους. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου».

«Η Ανακύκλωση γίνεται παιχνίδι & μάθημα στο Γυμνάσιο Θεσπιών»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Η Ανακύκλωση γίνεται παιχνίδι & μάθημα στο Γυμνάσιο Θεσπιών»