ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόλαβε και κατέβηκε η γυναίκα οδηγός του…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Για πυρκαγιά σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου στο 11ο χλμ, λίγο μετά τη διασταύρωση Αμουρίου, ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 08:00’ το πρωί της Δευτέρας (8/9/25) το κέντρο της Πυροσβεστικής.

Η οδηγός του αυτοκινήτου μόλις είδε καπνούς να βγαίνουν από τη μηχανή, το ακινητοποίησε στο πλάι και ειδοποίησε τις αρχές. Ευτυχώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν κινδύνευσε.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα δύο πυροσβεστικά οχήματα από Αργυροχώρι και Λαμία, μαζί με το Διοικητή της Π.Υ. Λαμίας Γεώργιο Κρεμμύδα.

Η πυρκαγιά πρόλαβε να καταστρέψει ολοσχερώς τη μηχανή του οχήματος, ευτυχώς όμως οι πυροσβέστες δεν επέτρεψαν να επεκταθεί ειδικά στον περιβάλλοντα χώρο, που ήταν γεμάτος με ξηρά χόρτα.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο συμβάν, προηγήθηκε μερικά λεπτά του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε δύο χιλιόμετρα πιο μακριά στο γήπεδο Λιανοκλαδίου.

Διπλό φονικό στις Λιβανάτες Φθιώτιδας - Έσφαξε τους δύο ομοεθνείς του που δούλευαν μαζί και απειλεί να αυτοκτονήσει
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διπλό φονικό στις Λιβανάτες Φθιώτιδας - Έσφαξε τους δύο ομοεθνείς του που δούλευαν μαζί και απειλεί να αυτοκτονήσει
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Λαμία: Προφυλακιστέοι οι δύο Ρομά με τις απάτες και λεία άνω των 33.000 ευρώ - Αρνήθηκαν τις κατηγορίες
Υπόθεση ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Επιχείρησαν να υφαρπάξουν χρήματα ακόμη και από τον έρανο για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ