Πυροσβεστική: Τσουχτερό πρόστιμο στη Φθιώτιδα για εργασίες σε εξωτερικό χώρο
Ανάλογα πρόστιμα σε Λάρισα και Χαλκιδική και μια σύλληψη στο Κιλκίς.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:
- Συνελήφθη σήμερα, 10 Ιουλίου 2026, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κιλκίς, ημεδαπός, για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Κιλκίς.
- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.406,25€ στις 7 Ιουλίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε ημεδαπό, για καύση ξηρών χόρτων σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Φαρσάλων Λάρισα.
- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.687,5€ χθες, 09 Ιουλίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αγίου Κωνταντίνου σε ημεδαπό, για θερμές εργασίες σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας.
- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.875€ σήμερα, 10 Ιουλίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε ημεδαπό, για καύση απορριμμάτων σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Λαρισαίων.
- Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250 σήμερα, 10 Ιουλίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Μαρμαρά, σε ημεδαπό, για εναπόθεση εύφλεκτων υλικών σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Νέας Σιθωνίας Χαλκιδικής.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!