Σε κατάληψη το 5ο ΓΕΛ Λαμίας - Τα αιτήματα και… οι νόμοι
Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη...
Υπό κατάληψη βρίσκεται από τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, με τους μαθητές να έχουν μια σειρά από αιτήματα που αποτυπώθηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport σε τρεις χειρόγραφες σελίδες.
Μάλιστα οι μαθητές επικαλούνται και τους νόμους που προβλέπουν θεμελιώδη δικαιώματα μαθητών εντός της σχολικής κοινότητας!
Προς το παρόν τα μαθήματα γίνονται με τηλεκπαίδευση, υπάρχει όμως διάλογος ώστε η κατάληψη να λήξει τις επόμενες ώρες και οι μαθητές να επιστρέψουν στις τάξεις τους.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Καμένο αυτοκίνητο από διαδηλώσεις - Ποιος το πληρώνει;
Η φωτιά από μολότοφ μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποζημίωση στην Ελλάδα εξαρτάται από συγκεκριμένες καλύψεις και εξαιρέσεις.
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Εισαγγελική έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη - Ξανά στο «σκαμνί» οι δύο ψαράδες
Η αθωωτική απόφαση για τα δύο αδέρφια ψαράδες προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.
Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι και δύο τραυματίες στα φανάρια του Αστυνομικού Μεγάρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Στο οδόστρωμα κατέληξε ο δικυκλιστής, τραυματίστηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου - Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.