Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας όλη σχεδόν η Θεσσαλία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
Για έξι μήνες…
Την κήρυξη σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας, Λάρισας και Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας ΠΠ Νικόλαος Παπαευσταθίου.
Η εν λόγω Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας εκδίδεται λόγω επαπειλούμενου κινδύνου εξάπλωσης της ζωωνόσου της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσες δράσεις όπως αυτές προβλέπονται στο Σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση των ασθενειών και της αποτροπής εξάπλωσης της νόσου. Θα έχει ισχύ για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ήτοι έως και 01 Δεκεμβρίου 2025.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Βρήκε χαμένη βέρα και την επέστρεψε - Το «ευχαριστώ» στον νεαρό ντελιβερά
Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα συμπολίτη μας...
Στερεά: 24 συλλήψεις σε ένα 24ωρο - Τρία άτομα με χειροπέδες στη Φθιώτιδα
Έφτασαν τις 413 οι κλήσεις της Τροχαίας σε ολόκληρη την Περιφέρεια…
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Απαγορευτικό στους φιλάθλους του Παναιτωλικού να ταξιδεύσουν στη Λιβαδειά
Η απόφαση του Υπουργείου…