Τι αποφάσισαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις δηλώνουν οι αγρότες μετά τη σύσκεψη στις Σέρρες.
Ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, από το μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, μετά την συνέλευση των αγροτών στις Σέρρες τόνισε: «Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για διάλογο. Κλιμακώνεται η δράση για ακόμα περισσότερη πίεση προς την κυβέρνηση. Τα χρήματα τα έχει, τα δίνει σε επιχειρηματικούς ομίλους, δεν τα δίνει όμως στους αγρότες.
«Αύριο θα γίνεται ελεύθερη διέλευση λόγω της δίκης των Τεμπών» πρόσθεσε.
«Δευτερον το απόγευμα της Παρασκευης από τις 2 και μετά, ενιαία, προχωράμε και στο κλείσιμο παρακαμπτηρίων οδών. Το Σαββατοκύριακο εκεί που υπάρχουν διόδια θα ανοίξουμε τις μπάρες για να μην πληρώνουν τα πανάκριβα διόδια και θα διευκολύνουμε έτσι τον λαό, γιατί με τον αγώνα μας ανοίγουμε δρόμους
Επίσης, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ανοιχτή θα είναι η διέλευση τις ημέρες των γιορτών μέχρι τότε να καθίσει κάτω να δει τις επιλογές και να τελειώσει όσο τον δυνατόν καλύτερα αυτή η κινητοποίηση
Η απόφαση των Σερρών είναι ξεκάθαρη αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για συζήτηση με τον πρωθυπουργό. Δεν θα φύγει κανένας αγρότης μέχρι την τελική νίκη.
Το καρπούζι και το μαχαίρι είναι στην κυβέρνηση. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθεί το πρόβλημα τόσο το καλύτερο για όλους.
Εκπρόσωπος αγροτών στα μπλόκα: Να πάρει στα σοβαρά την απάντησή μας η κυβέρνηση
Από την πλευρά του ο Κώστας Ανεστίδης, εκπρόσωπος αγροτών στα μπλόκα τόνισε πως θα κλιμακώσουν τουλάχιστον ως την Δευτέρα και την Τρίτη θα αποφασίσουν πως θα συνεχίσουν.
«Η απόφαση είναι ότι όλοι είμαστε ενωμένοι. Το ήξερε η κυβέρνηση, τώρα το συνειδητοποιεί. Δεν βλέπουμε τον πρωθυπουργό, προσπαθεί να μας εμπαίξει. Πάμε για κλιμάκωση ως τη Δευτέρα. Μπλόκο στη Νίκαια πλην των ανθρώπων που θα ανέβουν στο δικαστήριο για τα Τέμπη. Θα κλείσουμε και το ρεύμα για Θεσσαλονίκη. Πρέπει να πάρει σοβαρά την απάντηση η κυβέρνηση και να μη ρίχνει σε εμάς το ανάθεμα».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καμένο αυτοκίνητο από διαδηλώσεις - Ποιος το πληρώνει;
Η φωτιά από μολότοφ μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποζημίωση στην Ελλάδα εξαρτάται από συγκεκριμένες καλύψεις και εξαιρέσεις.
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Εισαγγελική έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη - Ξανά στο «σκαμνί» οι δύο ψαράδες
Η αθωωτική απόφαση για τα δύο αδέρφια ψαράδες προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.
Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι και δύο τραυματίες στα φανάρια του Αστυνομικού Μεγάρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Στο οδόστρωμα κατέληξε ο δικυκλιστής, τραυματίστηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου - Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Φυλακές Μαλανδρίνου: 36χρονος κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος
Είχε καταδικαστεί για διακίνηση παράτυπων μεταναστών…
Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες
Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο το ένα άτομο διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας…