Σκοτώθηκε 27χρονος σε τροχαίο με μηχανή παραμονή Δεκαπενταύγουστου
Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου όπου μεταφέρθηκε…
Τραγωδία στο Λιβαδάκι ορεινής Ναυπακτίας το βράδυ της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου, με έναν νεαρό παλληκάρι 27 ετών, να χάνει τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός μοτοσικλετιστής «καρφώθηκε» πάνω σε αγροτικό.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο άτυχος νέος διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κοντινότερο Νοσοκομείο που είναι αυτό του Καρπενησίου, όμως και αυτό απέχει 70 χιλιόμετρα σε ένα δύσκολο κι όλο στροφές δρόμο.
Δυστυχώς στο Νοσοκομείο Καρπενησίου διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεαρού, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Ναυπακτία και το Αγρίνιο όπου διέμενε με την οικογένειά του.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr ο 27χρονος είχε ανεβεί στο χωριό καταγωγής του, που είναι στα όρια με το νομό Ευρυτανίας, για τη γιορτή της Παναγίας, δυστυχώς όμως οι μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς μετατράπηκαν σε μέρες θρήνου.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!