Σοκ και θρήνος στη δυτική Φθιώτιδα για τον ξαφνικό χαμό του γιου του αντιδημάρχου Πάνου Κοντογεώργου
Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση για την απώλεια του 32χρονου Γιάννη, που «έσβησε» στον ύπνο του…
Είναι από τις στιγμές που δοκιμάζεσαι ως δημοσιογράφος, όταν πρέπει να καταγράψεις μια τόσο οδυνηρή είδηση που σε ακουμπά προσωπικά.
Η είδηση του ξαφνικού χαμού του 32χρονου Γιάννη Κοντογεώργου έπεσε σαν κεραυνός στη δυτική Φθιώτιδα. Γνωρίζοντας τον πατέρα του, τον ακούραστο Αντιδήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε και την όμορφη οικογένειά του και φυσικά τον Γιάννη.
Ένα παιδί λαμπερό. Όποτε μιλούσαμε στο τηλέφωνο σε γέμιζε με φως! Προσέγγιζε όλα τα θέματα με τόση καλοσύνη, αν και γνώριζε τόσα πολλά.
Πριν μερικά χρόνια μας φιλοξένησε στα χωράφια του στη Γραμμένη και στην ευρύτερη περιοχή και παρά το νεαρό της ηλικίας του, μας έμαθε τόσα πολλά για τη γη, την οποία υπεραγαπούσε και για τα βιολογικά προϊόντα, που καλλιεργούσε.
Κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, μας είχε πείσει όλους ότι θα τα άφηνε πίσω του, γιατί εκτός από «χρυσό» παιδί ήταν και μεγάλος μαχητής.
Το μεσημέρι ξάπλωσε να κοιμηθεί και δεν ξαναξύπνησε. Η κακή είδηση ταξίδεψε γρήγορα στο χωριό του και από κει σε όλη τη Φθιώτιδα.
Όλοι οι άνθρωποι της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, καταθέτουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο στους γονείς του Πάνο και Μαίρη και τον αδερφό του Βασίλη.
Γιαννάκη μας καλό Παράδεισο!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!