ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σοκ: Πατέρας τραυμάτισε το 6 μηνών βρέφος, όταν πήγε να χτυπήσει τη σύζυγό του

Σοκ: Πατέρας τραυμάτισε το 6 μηνών βρέφος, όταν πήγε να χτυπήσει τη σύζυγό του

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στη Θήβα, με θύμα ένα βρέφος μόλις 6 μηνών.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού φέρεται να επιχείρησε να χτυπήσει τη σύζυγό του, όμως η γυναίκα έσκυψε για να προστατευθεί, με αποτέλεσμα το χτύπημα να βρει το μωρό τους στο κεφάλι. Συγκεκριμένα, ο δράστης επιχείρησε να χτυπήσει τη γυναίκα του με γεωργική χτένα, αυτή για να αποφύγει το χτύπημα έσκυψε με αποτέλεσμα το εργαλείο να βρεθεί στο μέτωπο του βρέφους.

Το βρέφος τραυματίστηκε στο μέτωπο και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία αστυνομικών, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει ρήξη στο μέτωπο, αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Αναζητείται ο δράστης

Η μητέρα του παιδιού δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση, ενώ όλες οι πληροφορίες προκύπτουν από μαρτυρίες στον καταυλισμό. Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και αναζητά τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν.

Η Κοινωνική Υπηρεσία βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με την Εισαγγελία Ανηλίκων για τα επόμενα βήματα σχετικά με την προστασία του παιδιού και της μητέρας του.

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους