Σοκ στη Λαμία: Νεκρός 17χρονος μαθητής από ανακοπή - Τι λένε οι πληροφορίες
Πανικός τα μεσάνυχτα σε πλατεία στη βόρεια πλευρά της πόλης όπου έγινε το τραγικό συμβάν…
Μια τραγική είδηση συγκλονίζει τη Λαμία, καθώς ένα παιδί 17 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία του οικισμού όπου διέμενε στη Βόρεια Λαμία, μαζί με συνομήλικους φίλους του.
Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (27/7/26). Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, στην παρέα φέρεται να έπιναν μπύρες και κάποιοι να κάπνιζαν, όταν ξαφνικά ο 17χρονος λιποθύμησε!
Επικράτησε πανικός και ένα παιδί από την παρέα έτρεξε στο σπίτι του 17χρονου να φωνάξει τους γονείς του που ωστόσο απουσίαζαν. Βρήκε όμως συγγενικά του πρόσωπα που έσπευσαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ και να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες ξεκίνησαν κι εκείνοι ΚΑΡΠΑ και για 25 λεπτά προσπαθούσαν να επαναφέρουν το παιδί, ενώ το διακόμισαν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί, οι προσπάθειες συνεχίστηκαν δυστυχώς με αρνητικό αποτέλεσμα.
Στο σημείο όπου βρισκόταν ο άτυχος νεαρός, πήγαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να φωτιστούν τα αίτια της τραγικής κατάληξης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καρπενήσι: Ελεύθεροι με όρους 9 νεαροί για το κύκλωμα ναρκωτικών σε σχολεία
Την Πέμπτη απολογείται ένα ακόμη μέλος, ενώ διαχωρίστηκε η δικογραφία για τον ανήλικο συλληφθέντα…
«Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών η μαθηματικός Ελένη Καραγιάννη
Θλίψη στη Λαμία για την απώλεια μιας ευγενούς επιστήμονος με πράο χαρακτήρα και μεγάλη καρδιά…
Δεύτερη συνεχόμενη έκτακτη συνεδρίαση του ΠΕΣΟΠΠ Φθιώτιδας λόγω της κακοκαιρίας
Στο «κόκκινο» ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα - Σε πορτοκαλί συναγερμό ο νομός Φθιώτιδας έως και την 28η Οκτωβρίου...
Πέθανε η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα σε ηλικία 63 ετών
Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα, η οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών τον έντυπο Τύπο, έχοντας συνδέσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής της διαδρομής με την εφημερίδα «Απογευματινή».