ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 5 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στη Λάρισα η Καρυστιανού – «Πυρά» κατά του Εφέτη Ανακριτή: «Αυτή ή δίκη έπρεπε να είναι διαφορετική, με διαφορετικούς κατηγορούμενους»

Στη Λάρισα η Καρυστιανού – «Πυρά» κατά του Εφέτη Ανακριτή: «Αυτή ή δίκη έπρεπε να είναι διαφορετική, με διαφορετικούς κατηγορούμενους»

Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα η Μαρία Καρυστιανού, καθώς συνεχίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η δίκη για την διαχείριση του βιντεοληπτικου υλικού σε ότι αφορά την υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών.

Σε δηλώσεις της στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου εξαπέλυσε πυρά κατά του Εφέτη Ανακριτή σχετικά με τη διαχείριση του βιντεοληπτικού υλικού, σύμφωνα με το larissanet.gr

«Αυτή η δίκη έπρεπε να είναι διαφορετική, με διαφορετικούς κατηγορούμενους ή πιο εμπλουτισμένο κατηγορητήριο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και ζήτησε τουλάχιστον να κληθεί ως μάρτυρας, ώστε να δώσει εξηγήσεις.

Το παρών δίνει και ο Γιώργος Κουτσόπουλος, ο οποίος έχασε τον εγγονό του Τάσο, στην τραγωδία των Τεμπών, ζητώντας για μία ακόμη φορά δικαίωση.

larissanet.gr

larissanet.gr

Φθιώτιδα: Οι απατεώνες έπεισαν την γιαγιά ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και της πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φθιώτιδα: Οι απατεώνες έπεισαν την γιαγιά ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και της πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό