Στην Ψυχιατρική Κλινική του Βόλου ο 41χρονος που έδειρε Αρχιμανδρίτη
Δημιούργησε επεισόδιο και στο Δικαστήριο, ενώ χρειάστηκαν 12 αστυνομικοί για να τον μεταφέρουν χωρίς προβλήματα…
Ο άντρας που έδειρε αρχιμανδρίτη στη Νέα Ιωνία, πέταξε παντόφλες μέσα στα δικαστήρια, μαζί με το πόντιουμ κατάθεσης των μαρτύρων, δε θα δικαστεί σήμερα καθώς οδηγήθηκε για ψυχιατρική εκτίμηση με εισαγγελική εντολή.
Είχε συλληφθεί επειδή έσπασε τζαμαρίες στην Ευαγγελίστρια, χτύπησε τον αρχιμανδρίτη και πετούσε μέσα στα δικαστήρια τις παντόφλες του στα πρόσωπα ιερέων. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι βαθιά θρησκευόμενος, αλλά βγήκε “εκτός εαυτού”, όπως ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε, επειδή χτυπούσε την πόρτα της εκκλησίας και δεν του άνοιγε ο αρχιμανδρίτης.
Όπως μεταδίδουν τα gegonota.news, ο 41χρονος είναι γνωστός σε όλους τους γηπεδικούς χώρους αλλά και στην αστυνομία, ενώ δεκάδες φωτογραφίες του κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να «συνοδεύει» τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο σε επεισόδια.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα μανιοκατάθλιψης, το οποίο βρίσκεται σε υποτροπή.
Χθες βράδυ οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου συνοδευόμενος από 12 αστυνομικούς, καθώς είναι μυώδης, πολύ δυνατός άντρας, και δεν μπορούσαν οι αστυνομικοί να τον συγκρατήσουν. Πάντως, εκτιμάται ότι είναι αδύνατο να οδηγηθεί σε δίκη την ερχόμενη Πέμπτη και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να του δοθεί εξιτήριο πριν την παρέλευση δεκαημέρου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.