ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στις 13 Φεβρουαρίου κατεβαίνουν Αθήνα οι αγρότες

Στις 13 Φεβρουαρίου κατεβαίνουν Αθήνα οι αγρότες

Δυναμικές κινητοποιήσεις αποφάσισε η Πανελλαδική των μπλόκων στη Νίκαια.

Ξανά στους δρόμους με τα τρακτέρ τους βγαίνουν οι αγρότες, δύο εβδομάδες αφού αποχώρησαν από τα μπλόκα, καθώς σήμερα (04/02/2026) αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στην σημερινή σύσκεψη στη Νίκαια, οι αγρότες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μαζική κάθοδο με τρακτέρ στην Αθήνα, ενώ στις αρχές της επόμενες εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, θα προχωρήσουν σε ανάλογες κινητοποιήσεις μέσα στις πόλεις.

Η κάθοδος στην πρωτεύουσα προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ενώ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έγινε, θα διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα και θα αποχωρήσουν το Σάββατο.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσουν και συλλαλητήρια την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, ενώ θα λάβουν μέρος και στις κινητοποιήσεις, στις 28 Φεβρουαρίου, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε επειδή οι παραγωγοί θεωρούν ότι η κυβέρνηση άκουσε, αλλά… δεν έλυσε τα βασικά τους ζητήματα, κυρίως την αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος και το εμβόλιο στους κτηνοτρόφους για την ευλογιά, με αποτέλεσμα αρκετοί επαγγελματίες να βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Το Thermopylae Forum ανοίγει τον διάλογο με τους πολίτες της Φθιώτιδας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το Thermopylae Forum ανοίγει τον διάλογο με τους πολίτες της Φθιώτιδας