Στο Δήλεσι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Επίσκεψη σε δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών..
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τον Παιδικό Σταθμό-Νηπιαγωγείο «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» και το Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Άγιος Πορφύριος», δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Η Πρόεδρος άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά στον Παιδικό Σταθμό-Νηπιαγωγείο και τους πρόσφερε δώρα. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Γεροντολογίας, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους ωφελουμένους.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, η Πρόεδρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με χαρά, αλλά και συγκίνηση, επισκέφθηκα σήμερα τον βρεφονηπιακό σταθμό και το κέντρο Γεροντολογίας, που με πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν εδώ, στην περιοχή του Ωρωπού. Είδα δύο μονάδες εξαιρετικά οργανωμένες, τόσο από κτιριακή άποψη όσο και στο επίπεδο της λειτουργίας τους. Τα μικρά παιδιά είναι πάντα συγκινητικά, μέσα στον αυθορμητισμό τους και την αθωότητά τους. Αλλά και οι μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας βρίσκονται σε μια εξαιρετικά οργανωμένη μονάδα, που στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμβάλλουν, ώστε μικροί και μεγάλοι να έχουν την απαραίτητη φροντίδα. Βλέποντας τη σπουδαία δουλειά που γίνεται σε αυτές δομές, θα έλεγα ότι αυτή η επίσκεψη ήταν για μένα ένα δώρο Χριστουγέννων. Και πρέπει βέβαια να ευχαριστήσουμε τον Μακαριώτατο για αυτή την πρωτοβουλία, γιατί με το σπάνιο και σημαντικό του παράδειγμα δίνει δύναμη και ελπίδα στην κοινωνία μας».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ειδικό τέλος ΑΠΕ 2025: Αυτά είναι τα χρήματα που επιστρέφουν στη Στερεά Ελλάδα
Σχεδόν 39 εκατ. ευρώ μοιράζονται πανελλαδικά σε Δήμους και οικιακούς καταναλωτές - Πρωταθλητές σε χρήματα αλλά και σε κορεσμό Εύβοια και Βοιωτία - Πόσα χρήματα ελαφρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος στη Φθιώτιδα και τι εισπράττουν οι ΟΤΑ.
Με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» του «Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς»
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/10) στην πλατεία Ελευθερίας.
Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε νεαρούς απατεώνες στην Καρδίτσα - Πήγαν να πάρουν σακίδιο με 22.800€
«Άνοιξαν» πέντε υποθέσεις με λεία 146.000€ - Υποδύονταν τους λογιστές και τους εφοριακούς…
Λαμία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Όθωνος
Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…