Στόλισε το σπίτι με 20.300 λαμπιόνια αφιερωμένα στη σύζυγό του που «έφυγε» από τη ζωή
Το σπίτι στην Καρδίτσα γίνεται κάθε χρόνο viral για τον στολισμό του.
Θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη γυναίκα του, που έφυγε από τη ζωή πέρυσι μετά τις εορτές, ο Γιάννης Φούκης από την Καρδίτσα, στόλισε με 20.300 λαμπιόνια το σπίτι του.
Πρόκειται, συγκεκριμένα, για το σπίτι στους Σοφάδες Καρδίτσας που γίνεται κάθε χρόνια viral για το χριστουγεννιάτικο στολισμό του, ωστόσο φέτος ξεπέρασε κάθε ρεκόρ με τα φωτάκια. Πέρα από τα λαμπιόνια, ο κ. Φούκης αφιέρωσε τη φετινή επιμέλεια στη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή.
Ο κ. Φούκης από την Καρδίτσα κάλυψε σκεπές, μπαλκόνια και δέντρα, αυλή με φωτάκια led, μετατρέποντας την οικία του σ' ένα «χριστουγεννιάτικο φάρο».
Πώς εμπνεύστηκε για τον στολισμό
«Έβλεπα την ταινία Μόνος στο Σπίτι που ήταν στολισμένο το διαμέρισμα και σιγά, σιγά ήθελα να το κάνω κι εγώ κάπως έτσι. Μού άρεσε. Παραμονή Χριστουγέννων, στις 07:00 το απόγευμα, θα ντυθώ Άγιος Βασίλης και θα έρθουν τα παιδάκια να τα μοιράσω δώρα, σοκολάτες και καραμέλες.
Χρειαστήκαμε δύο εβδομάδες γιατί είχε πάρα πολλή δουλειά, λεπτομέρεια και έπρεπε να γίνουν όλα σώστα και μονωμένα γιατί βρέχει και να μην γίνει κάποιο ατύχημα»
Το έκανα, γιατί όταν ήταν εδώ πέρσι και κάθε χρόνο, το ζούσε σαν παιδί. Το έκανα, γιατί άμα μας βλέπει από πάνω, να μην το βλέπει μες τα σκοτάδια» είπε ο ίδιος στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Πυρκαγιά στη Φωκίδα στην περιοχή Πενταγιοί – Σηκώθηκε 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος
Από το έδαφος επιχειρούν 18 πυροσβέστες, με οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων
Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα RoboHeads του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής
Πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Αυγούστου 2026, στο Osaka International Convention Center, στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
Λαμία: Βρήκε χαμένη βέρα και την επέστρεψε - Το «ευχαριστώ» στον νεαρό ντελιβερά
Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα συμπολίτη μας...