Στους 40 πόντους το χιόνι στα χωριά του Δήμου Μακρακώμης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Όλη τη νύχτα Περιφέρεια και Δήμος ενεργούν στο εθνικό και το επαρχιακό δίκτυο για να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί…
Καθαρά χειμωνιάτικο είναι το τοπίο στο Δήμο Μακρακώμης.
Στα ορεινά χωριά από τον Τυμφρηστό μέχρι τα Βαρδούσια και τη Σαράνταινα, το χιόνι ξεπέρασε τους 40 πόντους, με τα εκχιονιστικά να ενεργούν αδιάλειπτα από τα μεσάνυχτα ώστε να έχουν υπό έλεγχο την κατάσταση.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής με τον Αντιδήμαρχο Πάνο Κοντογεώργο, ήταν όλη τη νύχτα δίπλα στα συνεργεία, ενώ με το πρώτο φως στο χιονισμένο Τυμφρηστό έφτασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας ερχόμενος από τον επίσης χιονισμένο Δομοκό.
Στη Δυτική Φθιώτιδα επικεντρώνονται οι πιο αξιόλογες χιονοπτώσεις στη Φθιώτιδα, για αυτό και ο επόπτης του οδικού δικτύου, Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Φώτης Τσιριγκούλης βρίσκεται στην περιοχή από τη νύχτα, μαζί με τους συναδέλφους του από το ΑΤ Σπερχειάδας.
Δείτε βίντεο από την προσπάθεια των εκχιονιστικών να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για την Άνω Καλλιθέα:
Τυμφρηστός και χωριά Αγίου Γεωργίου:
Λευκάδα:
Μερκάδα:
Γαρδίκι:
Στάγια:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!