Στους Δήμους Λοκρών και Στυλίδας διακοπές ρεύματος την Κυριακή
Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες…
Με προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος λόγω εργασιών στο δίκτυο Μέσης και Χαμηλής Τάσης, θα κυλήσει και η Κυριακή 11 Μαΐου στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τα αρμόδια Πρακτορεία του ΔΕΔΔΗΕ.
Αναλυτικά:
Κυριακή 11 Μαΐου 2025
Από ώρα 08:00 έως 12:00 στο Δήμο Λοκρών και συγκεκριμένα στην Αταλάντη όλη η Μεγάλου Αλεξάνδρου από την αρχή εως το τέλος, και στην οδό Νικοτσαρα 19-39, Φ/Β και τα αρδευτικά της περιοχής.
Από ώρα 13:00 έως 15:00 στο Δήμο Λοκρών και συγκεκριμένα στην παραλία Λιβανατών, η περιοχή Λουτρό, 6 κατοικίες Φ/Β και τα αρδευτικά της περιοχής.
Από ώρα 08:00 έως 15:00 στο Δήμο Στυλίδας και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Νεράιδας ,στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδας, στο χωριό Νεράιδα καθώς και στα αντλιοστάσια της περιοχής.
Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οι «νομαρχιακές επιτροπές» του Αλέξη Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα - Τα ονόματα στη Φθιώτιδα και όλους τους νομούς της Στερεάς
Οι 59 επιτροπές που θα αναλάβουν την οργάνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης σε όλη την επικράτεια - Μεταξύ άλλων θα έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης και στήριξης δράσεων σε τοπικό επίπεδο, την εγγραφή νέων μελών καθώς και την προώθηση της οικονομικής καμπάνιας της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Λαμία: «Μας είπαν ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι θα πεθάνει» – Καταγγελία για περιπέτεια ασθενή με θεραπεία πλασμαφαίρεσης
«Μόλις τελείωσαν την πλασμαφαίρεση και πήγαν να τον βάλουν στο καρότσι, τους έμεινε στα χέρια. Έχασε τις αισθήσεις του. Του έκαναν αδρεναλίνη και επανήλθε», λέει η σύζυγος του Λαμιώτη που έμεινε παράλυτος.
Με γοργούς ρυθμούς «τρέχει» η μεγάλη επένδυση της ΙΟΝ στο Αυλάκι Στυλίδας - Το «άνοιγμα» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στο Μεξικό
Το φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου, τα deals και το άλμα των πωλήσεων.
Κώστας Κερπινιώτης: Στηρίξτε την προσπάθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας
Η απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας στα παράπονα δημοτών...
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Το 10ο Συνέδριο «Πρόληψη στην Υγεία της Γυναίκας» θα γίνει στη Λάρισα
Το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2026.