Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών ζητούν αναβολή ανακοίνωσης του πορίσματος
Να μετατεθεί η ανακοίνωσή του μετά τα συλλαλητήρια
Να μετατεθεί η ανακοίνωση του πορίσματος για τα Τέμπη από τον «Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών – Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ.» ζητούν συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, με αιτιολογικό τις επικείμενες συγκεντρώσεις της ερχόμενης Παρασκευής, 28 Φεβρουαρίου 2025.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ., ο οποίος έχει ως αντικείμενο τη διερεύνηση αεροπορικών και σιδηροδρομικών δυστυχημάτων, έχει ανακοινώσει ότι αύριο, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, θα γνωστοποιήσει τα πορίσματά του για τις αιτίες που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα, την κατάσταση του ελληνικού σιδηροδρόμου, την μη αξιοποίηση των κονδυλίων για τη βελτίωσή του, αλλά και τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη που ακολούθησε της σύγκρουσης των τρένων.
Όμως, συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, διά του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, Λουκά Αποστολίδη, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ., ζητούν, λόγω της συγκυρίας, του πάνδημου πένθους και της συμμετοχής χιλιάδων πολιτών σε διαδηλώσεις συμπαράστασης των συγγενών και με αίτημα την αποκάλυψη της αλήθειας, η γνωστοποίηση των πορισμάτων του Εθνικού Οργανισμού να μη γίνει αύριο, αλλά να μετατεθεί η ημέρα γνωστοποίησης των πορισμάτων.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τραγωδία στη δυτική Φθιώτιδα: Νεκρή 32χρονη και το σκυλάκι της μετά από πυρκαγιά σε σπίτι τα ξημερώματα (ΦΩΤΟ)
Η άτυχη γυναίκα με το κατοικίδιό της φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις…
Λαμία-Καρπενήσι σε χρόνο ρεκόρ-Ξεκλειδώνει το νέο μεγάλο έργο της Κεντρικής Ελλάδας
Νέα δεδομένα υπάρχουν για ένα από τα σημαντικότερα οδικά έργα της Κεντρικής Ελλάδας, καθώς η χρηματοδότηση για τον άξονα Λαμία-Καρπενήσι φέρεται να έχει πλέον εξασφαλιστεί, ανοίγοντας τον δρόμο για την επόμενη φάση του έργου.
Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος τίμησε τη μνήμη του σπουδαίου Θεολόγου Παναγιώτη Νέλλα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
«Ο ενεστώς του μέλλοντος στη ζωή και το έργο του Μακρακωμίτη Θεολόγου Παναγιώτη Νέλλα»
Έρχονται τα σχολικά γεύματα για το σχολικό έτος 2026-2027 - Τα 17 σχολεία της Φθιώτιδας
Συνολικά 86 σχολικές μονάδες στη Στερεά από τις 1982 σε όλη την Ελλάδα…
Εύβοια: Ο 92χρονος επαγγελματίας ψαράς που είναι έτοιμος για ρεκόρ Γκίνες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο καπετάν Δημήτριος Πολυζωίδης συνεχίζει ακάθεκτος το ψάρεμα στα 92 του χρόνια.
Επικαιροποιήθηκαν ξανά οι απαγορευμένες ζώνες στη Φθιώτιδα για την ευλογιά
Νέα ημερομηνία λήξης των μέτρων η τελευταία μέρα του χρόνου…