Συναγερμός στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά από σεισμό και εκδήλωση πυρκαγιάς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Διεξήχθη με επιτυχία η άσκηση ετοιμότητας με την κωδική ονομασία «Αχιλλεύς»…
Ένας ισχυρός σεισμός που προκάλεσε, πτώση τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας αλλά και εκδήλωση πυρκαγιάς στον 3ο όροφο, με αποτέλεσμα να υπάρχει εγκλωβισμός τουλάχιστον δύο ατόμων, κινητοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/11) το προσωπικό του ΓΝΛ, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Ευτυχώς όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο της άσκησης «Αχιλλεύς», η οποία κατά γενική ομολογία πήγε πολύ καλά, όπως δήλωσε στο lamiaReport ο διοικητής του ΓΝΛ Παναγιώτης Λαχλάλι.
Στόχος τέτοιων ασκήσεων είναι ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών σε περίπτωση που σημειωθούν τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, να εντοπίσουν αδυναμίες και να αναγνωρίσουν πρόσθετες δυσκολίες, έτσι ώστε να προετοιμαστούν ακόμη καλύτερα.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε πολλές φωτογραφίες:









































Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!