Τα «γαλλικά» του Μπέου στον Πολύζο στο άναμμα του δέντρου στον Βόλο: «Πάντα κάνει κάποια μ@@@@@@»
Το σχόλιο για το σακάκι και το χιούμορ του δημάρχου προς τον Σωτήρη Πολύζο
Ο Αχιλλέας Μπέος είναι σίγουρα μία ηχηρή και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του Βόλου που πολλές φορές προκαλεί με τα όσα λέει αλλά και την αθυροστομία του.
Έτσι και κατά την τελετή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο, ο Αχιλλέας Μπέος και τα γαλλικά του επί σκηνής, προκάλεσαν εμφανή αμηχανία στον παρουσιαστή της εκδήλωσης, Σωτήρη Πολύζο, και την τραγουδίστρια Ανδρομάχη που βρέθηκε στην πόλη μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη.
«Μήπως το σπάνιο παιδί που ψάχνεις είναι ο Αχιλλέας Μπέος;» είπε ο Σωτήρης Πολύζος στην Ανδρομάχη λίγο πριν καλέσει στη σκηνή τον Αχιλλέα Μπέο.
«Δήμαρχε του Βόλου, δημιουργέ αυτού του σόου, Αχιλλέα Μπέο, ελάτε στη σκηνή γιατί πέρασε ώρα και δεν σας έχουν δει οι άνθρωποί σας, οι άνθρωποί μας, η πόλη σας. Νάτο το παιδί», είπε ο Σωτήρης Πολύζος και ο δήμαρχος Βόλου ανέβηκε στη σκηνή και έσπευσε να του απαντήσει:
«Είναι ο μόνος άνθρωπος που βρίσκει τρόπο να με εκνευρίζει γιατί πάντα κάνει κάποια μ@@@@@@ αλλά δεν πειράζει, το ξεπερναμε. Άλλο ήταν το σκηνικό σήμερα».
Όμως δεν σταμάτησαν εκεί τα γαλλικά του δημάρχου, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος δεν δίστασε να φέρει και πάλι τον Σωτήρη Πολύζο σε δύσκολη θέση αυτή τη φορά σχολιάζοντας το σακάκι του.
«Το μόνο που δεν έχει δει ο Φέρρης είναι αυτό το σακάκι. Τι σακάκι φοβερό, τραπεζομάντιλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π@@@@@@ και το έκανε σακάκι», είπε ο δήμαρχος και συνέχισε: «χιούμορ είναι, αν δεν έχουν χιούμορ τι να τους κάνουμε; Ας με παρεξηγήσουν, κάνουμε και λίγο πλάκα, γιορτές έρχονται».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.