Τελέσθηκε ο Αγιασμός του νέου σύγχρονου σκάφους του Λιμεναρχείου Στυλίδας
Σημαντικό μέσο για την αύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας των Υπηρεσιών του…
Με κάθε επισημότητα τελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου ο Αγιασμός του νεότευκτου σκάφους Π.Λ.Σ. 1109 του Λιμεναρχείου Στυλίδος από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.
Στην τελετή παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, ο Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου ο οποίος παρέδωσε στον χειριστή του σκάφους την εικόνα του Αγίου Νικολάου και την Ελληνική Σημαία που θα το συνοδεύουν στις επιχειρήσεις του, παρουσία της Λιμενάρχη Στυλίδας Πλωτάρχη Λ.Σ. (Τ) Χρυσούλα Φλώρου.
Επίσης την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, εκπρόσωπος του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας Κωνσταντίνος Φούντας, ο Πρόεδρος του ΔΣ Λοκρών Δημήτρης Νικολάου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας Γιάννης Πρεμέτης, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ και Φρούραρχος Λαμίας Ταξίαρχος Πέτρος Περιμένης, ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Κυρίτσης, ο Διοικητής της Π.Υ. Λαμίας Αντιπύραρχος Γεώργιος Κρεμμύδας, οι Διοικήτριες, του B’ ΛΤ Αγίου Κωνσταντίνου Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Χαραλαμπία Κριμπά και του Γ’ ΛΤ Σκάλας Αταλάντης Πλωτάρχης Λ.Σ. Μαλαματένια Κατσούλα, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της προμηθεύτριας εταιρίας VIKING Ιωάννης Γεωργιάδης.
Ακολούθησε επίδειξη του σκάφους, που αυξάνει την επιχειρησιακή ικανότητα των Υπηρεσιών του Λιμεναρχείου, στο λιμάνι της Στυλίδας.
Δείτε εικόνες από την τελετή:












πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Βρήκε χαμένη βέρα και την επέστρεψε - Το «ευχαριστώ» στον νεαρό ντελιβερά
Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα συμπολίτη μας...
Στερεά: 24 συλλήψεις σε ένα 24ωρο - Τρία άτομα με χειροπέδες στη Φθιώτιδα
Έφτασαν τις 413 οι κλήσεις της Τροχαίας σε ολόκληρη την Περιφέρεια…
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Απαγορευτικό στους φιλάθλους του Παναιτωλικού να ταξιδεύσουν στη Λιβαδειά
Η απόφαση του Υπουργείου…
Συλλογή σχολικών ειδών από το Συμβούλιο Νέων και τον Δήμο Λαμιέων
7-9 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο.