ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 10 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θάνατος γυναίκας στα Λαλάρια της Σκιάθου

Θάνατος γυναίκας στα Λαλάρια της Σκιάθου

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα…

Τελευταίο μπάνιο για 56χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αυστρίας την Παρασκευή (6/6/25) στην  θαλάσσια περιοχή της παραλίας ¨ΛΑΛΑΡΙΑ¨ της Σκιάθου.

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις και αρχικά της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από ιατρούς που κατέφθασαν στο σημείο.

Στη συνέχεια, παρελήφθη από το επιβατηγό-τουριστικό (Ε/Π-Τ/Ρ) σκάφος ¨ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ¨ για να μεταφερθεί στο λιμάνι της Σκιάθου και από εκεί, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Προσοχή! Μπαράζ μηνυμάτων από απατεώνες με κάθε πιθανό σενάριο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Προσοχή! Μπαράζ μηνυμάτων από απατεώνες με κάθε πιθανό σενάριο