Θήβα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών μέχρι την Τρίτη 10/2
Μερική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων…
Ενόψει της εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΥΡΟΦΕΣ» πρόκειται να γίνει μερική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη από Ελ. Βενιζέλου έως Τειρεσίου από Αγίου Αθανασίου έως την οδό Τσαλδάρη κατά τις ημέρες Παρασκευή 6/2/2026 και Σάββατο 7/2/2026 για το χρονικό διάστημα από 07:00 έως 16:00.
Όπως ενημερώνει ο Δήμος Θηβαίων, πρόκειται να γίνει μερική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Οπλ. Βόγκλη από την οδό Αρμονίας έως τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων κατά τις ημέρες Δευτέρα 9/2/2026 και Τρίτη 10/2/2026 για το χρονικό διάστημα από 7:00 έως 16:00.
Για την κάθοδο της Οπλ. Βόγκλη προτείνεται παράκαμψη στην οδό Σ. Καραμαγκιώλη και έξοδος στην οδό Αυλίδος (περίπτερα Αγίων Θεοδώρων) ενώ η άνοδος δεν θα επηρεαστεί διότι θα γίνεται κανονικά λόγω κατάληψης ενός ρεύματος της οδού.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!