Θύμα bullying ο 15χρονος που έπεσε από τη γέφυρα Χαλκίδας - «Μου φάγανε το παιδί μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Έχω βρει στοιχεία στο τάμπλετ του παιδιού» καταγγέλλει η μητέρα του μικρού μαθητή που έδωσε τέλος στην ζωή του…
Λεκτικό και σωματικό bullying καθώς και απειλές φαίνεται να οδήγησαν τον 15χρονο στην αυτοκτονία, αφού ο ίδιος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, περιγράφει ρεπορτάζ του Star.
Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ανήλικου, ο οποίος πήρε το πατίνι του και έφυγε από το σπίτι του στις 5 Ιανουαρίου, έχοντας μαζί το κινητό του τηλέφωνο και τελικά έπεσε από την ψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, στην Εύβοια. Σύμφωνα με την μητέρα του, ο 15χρονος ήταν εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια, ενώ δεχόταν συστηματικό bullying από τους συμμαθητές του.
«Το παιδί μου ήταν εθισμένο στα video games, τελευταία έβλεπε ταινίες και διάβαζε άρθρα γύρω από την σκοτεινή μαγεία. Το φάγανε. Δεχόταν εκφοβισμό και απειλές, τον έλεγαν χοντρό, τον έδερναν. Βρήκα βίντεο στο τάμπλετ του», τόνισε η μητέρα του παιδιού μιλώντας στο Star.
Και πρόσθεσε: «Την μέρα που εξαφανίστηκε είπε “μαμά πάω να πω κάλαντα” και εξαφανίστηκε». Το παιδί αφού εντοπίστηκε νεκρό από τις αρχές, θεωρήθηκε ότι ήταν ασυνόδευτο προσφυγόπουλο ή περίπτωση αγνοούμενου από την Αθήνα. Ωστόσο, έπειτα από έρευνα διαπίστωσαν ότι τίποτα από τα δύο δεν ίσχυαν. Τελικά οι γονείς του τον αναζήτησαν μια μέρα μετά, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια.
Η μητέρα του, όπως αποκάλυψε, άνοιξε το τάμπλετ που είχε στην κατοχή του το παιδί και βρήκα απειλητικά μηνύματα αλλά και βίντεο από περιπτώσεις ξυλοδαρμού του 15χρονου.
Σε ένα από αυτά τα βίντεο, ο ανήλικος φαίνεται αρχικά να αμύνεται, και στη συνέχεια δύο άλλοι ανήλικοι να του κάνουν κεφαλοκλείδωμα, να τον ρίχνουν στο έδαφος και να τον κλωτσάνε.
Η μητέρα του 15χρονου παρέδωσε το τάμπλετ στις αρχές για περαιτέρω έρευνα. Από την πλευρά του ο πατέρας του, αποκάλυψε ότι λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει το παιδί του, είχε μια ύποπτη συνομιλία στο διαδίκτυο, στα αγγλικά.
«Όταν τον πλησίαζα, κρυβόταν. Τον είχα ρωτήσει και έλεγε ότι παίζει ένα παιχνίδια με ξένα παιδιά», τόνισε ο πατέρας του 15χρονου.
Η κηδεία του 15χρονου Λεωνίδα Φ. θα γίνει σήμερα Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στις 3;00' το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο Χαλκίδας στο Πέι Δοκού. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 14:00'.
Η οικογένεια του εκλιπόντος απευθύνει παράκληση προς όσους παραστούν στην τελετή να φορέσουν λευκά ρούχα και να κρατήσουν λευκά μπαλόνια, αντί των καθιερωμένων μαύρων, ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του παιδιού.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
«Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια και τους αρουραίους»: Τι λέει η δασκάλα στη Φουρνά για το σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας
Η Παναγιώτα Διαμαντή εξηγεί ότι η σχετική αναφορά αφορούσε την κατάσταση της κατοικίας πριν από την ανακαίνιση και την εγκατάσταση της οικογένειας
Λαμία: Κραυγή απόγνωσης από εργαζόμενη σε κατάστημα της πόλης
«Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τους Ρομά στα καταστήματα» - Έκκληση προς τους αρμόδιους να βρεθεί λύση για το θέμα…
Διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο στη Φθιώτιδα
Αφορά τους δήμους Λαμιέων, Μακρακώμης, Στυλίδας και Δομοκού…
Σύλληψη στην Εύβοια για πρόκληση πυρκαγιάς - Παραμένει ο πολύ υψηλός κίνδυνος στο νησί
Με κίτρινο χρώμα πάλι στο χάρτη η Φθιώτιδα…
Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας: Προκήρυξη τριών θέσεων διευθυντών σχολικών μονάδων
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου…
Προσαγωγή υπόπτου για τη φωτιά στη Σκύρο – Εξετάζεται σύνδεση με τη μεγάλη πυρκαγιά του Δεκαπενταύγουστου
Στο μικροσκόπιο της ΔΑΕΕ ο ρόλος του συγκεκριμένου άνδρα…