ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σήμερα Δευτέρα τιμούν τον Αθανάσιο Διάκο στις Κομποτάδες

Σήμερα Δευτέρα τιμούν τον Αθανάσιο Διάκο στις Κομποτάδες

Στην ιστορική πλατεία Κομποτάδων...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κομποτάδων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του ήρωα Αθανασίου Διάκου και της επετείου της μάχης της Αλαμάνας, διοργανώνει «Εκδήλωση προς τιμήν του ήρωα Αθανασίου Διάκου» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2026 και ώρα 18.00 στην ιστορική πλατεία Κομποτάδων, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Η εκδήλωση αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για την περιοχή, με στόχο την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου, του πολιτισμού και της παράδοσης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει επετειακή ομιλία, μουσική, παραδοσιακά και θεατρικά δρώμενα.

Με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, οι εκδηλώσεις φιλοδοξούν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης για κατοίκους και επισκέπτες, ενισχύοντας την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.

Ο Δήμος Λαμιέων προσκαλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να συμμετάσχουν σε αυτό τον εορτασμό ιστορίας, παράδοσης και πολιτισμού.

«Ψήθηκε» η Φθιώτιδα και η Ανατολική Στερεά - Η υψηλότερη θερμοκρασία στην Αγία Τριάδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Ψήθηκε» η Φθιώτιδα και η Ανατολική Στερεά - Η υψηλότερη θερμοκρασία στην Αγία Τριάδα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google