ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τη συνδρομή Καθηγητή καρδιολογίας ζήτησε ο Φώτης Σερέτης για την ΕΔΕ στο ΓΝ Λαμίας

Τη συνδρομή Καθηγητή καρδιολογίας ζήτησε ο Φώτης Σερέτης για την ΕΔΕ στο ΓΝ Λαμίας

Για το τραγικό περιστατικό της απώλειας του 56χρονου Ντίνου Κακανά…

Στα χέρια του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη βρίσκεται το πόρισμα της κατεπείγουσας ΕΔΕ που διατάχθηκε για το τραγικό περιστατικό με την απώλεια του 56χρονου Λαμιώτη Ντίνου Κακανά, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη (27/11/25) είχε αναζητήσει βοήθεια στο Νοσοκομείο Λαμίας και πέθανε λίγες ώρες αργότερα αφού είχε λάβει εξιτήριο από αυτό.

Επειδή επρόκειτο για εσωτερική διαδικασία του ΓΝ Λαμίας, όπως προβλέπεται, ο κ. Σερέτης ζήτησε την περαιτέρω διερεύνηση του συμβάντος και από καθηγητή καρδιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ότι αποτέλεσμα προκύψει και από τις συμπληρωματικές έρευνες, θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας που έχει διατάξει το σχηματισμό δικογραφίας για παράβαση του άρθρου 302 Π.Κ. για «ανθρωποκτονία από αμέλεια».

Καταγγελία: Λαμιώτης πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στην καρδιά, του έδωσαν εξιτήριο και μετά από λίγες ώρες πέθανε - Τι καταγγέλλει η σύντροφός του

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους