MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Την Κυριακή 20 Ιουλίου το ετήσιο μνημόσυνο για τους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια

Την Κυριακή 20 Ιουλίου το ετήσιο μνημόσυνο για τους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια

Πάλευαν με τις φλόγες στην περιοχή Πλατανιστό…

Την Κυριακή 20 Ιουλίου 2025, στις 8:00 το πρωί, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατανιστού, στη μνήμη των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, προσπαθώντας να σώσουν από πυρκαγιά το χωριό.

Στις 14:50’ το μεσημέρι της 25ης Ιουλίου 2024, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, 34 ετών και ο Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών, χειριστές της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγα Μάχης έπεσαν στο καθήκον κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Πραγματοποιούσαν ρίψη πάνω από μια εστία φωτιάς σε δασική έκταση, όταν το αεροσκάφος τους, ένα Canadair CL-215 χτύπησε με το δεξιό φτερό σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να χάσει ύψος και να πέσει στο ρέμα, όπου και συνετρίβη.

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους