Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας δίπλα στις επιχειρήσεις με δύο νέες δράσεις στήριξης!
Διαβάστε σε τι αφορούν οι δύο ολοκαίνουριες δράσεις!
1η Δράση: Δωρεάν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες – “Ενημερώσου για τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία που Σου Ταιριάζουν!”
ο Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στις επιχειρήσεις-μέλη του, προκειμένου να εντοπίσουν το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο ή επιδοτούμενο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά τους.
Μέσω της δράσης αυτής, κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί εξατομικευμένα και αξιόπιστα για τις τρέχουσες ευκαιρίες χρηματοδότησης, ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τα διαθέσιμα προγράμματα και να σχεδιάσει αποτελεσματικά την αναπτυξιακή της πορεία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος που διατίθεται από το Επιμελητήριο και να λάβουν δωρεάν ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη.
Δες πληροφορίες και τη φόρμα εδώ: https://www.fthiotidoscc.gr/ekdilosi-endiaferontos-gia-chrimatodotika-ergaleia/
2η Δράση: Δημιουργία Μητρώου Συμβούλων Επιχειρήσεων & Μελετητών
Παράλληλα, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας δημιουργεί ένα ανανεωμένο Μητρώο Συμβούλων Επιχειρήσεων και Μελετητών, με σκοπό να διευκολύνει τις επιχειρήσεις της περιοχής στην αναζήτηση έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών.
Το Μητρώο αυτό θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε επιχειρηματία ή υποψήφιο επενδυτή που επιθυμεί:
- να υποβάλει προτάσεις σε προγράμματα επιχορήγησης,
- να λάβει εξειδικευμένες συμβουλές για την οργάνωση, το marketing ή την ανάπτυξη προϊόντων,
- να εντοπίσει κατάλληλους συνεργάτες για την αναβάθμιση και εξέλιξη της επιχείρησής του.
Κάθε εγγεγραμμένος σύμβουλος ή εταιρεία θα εμφανίζεται στο Μητρώο με το αντικείμενο και την εξειδίκευσή του, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να επιλέξουν τον συνεργάτη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.
Καλούνται οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων & Μελετητές να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής, συμμετέχοντας έτσι σε ένα δυναμικό δίκτυο που ενισχύει την επιχειρηματικότητα και τη συνεργασία στη Φθιώτιδα.
Δες πληροφορίες και την αίτηση εγγραφής εδώ: https://www.fthiotidoscc.gr/mitroo-symvoulon/
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Χρυσόστομος Καρέλλης τόνισε:
«Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας παραμένει αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για ανάπτυξη και εξωστρέφεια. Με αυτές τις δύο νέες δράσεις, προσφέρουμε ουσιαστική πληροφόρηση, καθοδήγηση και στήριξη, δίνοντας στα μέλη μας τα εργαλεία για να αξιοποιήσουν τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αλμυρός: Δίωξη για βιασμό στον 41χρονο συγγενή της 9χρονης – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα – Αρνείται τις κατηγορίες επικαλούμενος αναπηρία 80%
Οι Λαμιώτες «αγκάλιασαν» και φέτος το παζάρι - Δείτε εικόνες
Από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου η οδός Φιλίας σας περιμένει...
Τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στη Φθιώτιδα παρουσίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας - ΒΙΝΤΕΟ
Το αποτύπωμα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στη Φθιώτιδα.
Τραγωδία στα Τρίκαλα με νεκρό 44χρονο μοτοσικλετιστή σε τροχαίο
Συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο στο ύψος του καταστήματος «Σταυράκης» – Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Δήμος Στυλίδας: «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά»
Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο κουδούνι και την τελετή του αγιασμού στις σχολικές μονάδες του δήμου…
Δυτική Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε 23χρονο με οπλοστάσιο, αναβολικά και full face κουκούλες
«Ντου» της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας στο σπίτι που τα έκρυβε..