Το ευχαριστώ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κρικέλλου για τη 2η Παγκόσμια Γιορτή Αμελέτητων
Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος επισκεπτών, γέμισε η πλατεία στο Νέο Κρύκελλο
Ακολουθεί η ανάρτηση του Συλλόγου, που ευχαριστεί τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του:
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Παγκόσμια Γιορτή Αμελέτητων, την οποία τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου από την περιοχή και πέρα από αυτήν. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τη διοργάνωση και τα επόμενα χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής παρουσιάστηκαν ποικίλες δράσεις, με μουσική, χορό και πολλά δρώμενα που ενθουσίασαν τους επισκέπτες. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και όλοι απόλαυσαν την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει αυτός ο θεσμός.
Ωστόσο, η αυξημένη προσέλευση δημιούργησε μια απρόβλεπτη πίεση στον τομέα της εστίασης, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση. Κατανοούμε την ταλαιπωρία που ενδεχομένως υπέστησαν κάποιοι επισκέπτες και ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό. Ήδη σχεδιάζουμε καλύτερη οργάνωση για το επόμενο έτος, ώστε να μην παρουσιαστούν ξανά ανάλογα φαινόμενα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στη δημιουργία μιας μοναδικής γιορτής. Η στήριξή σας μάς δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε, να εξελισσόμαστε και να κάνουμε τη Γιορτή Αμελέτητων κάθε χρόνο ακόμη πιο όμορφη και πιο οργανωμένη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων: Διαφώνησαν συμφωνώντας για την ανάπτυξη των Ιαματικών Πηγών - ΒΙΝΤΕΟ
Διαπαραταξιακή επιτροπή θα αξιολογήσει την πρόταση του Βασίλη Κυριακάκη ενόψει και του διαγωνισμού για τις Θερμοπύλες…
«Πετροπόλεμος» με σπασμένα παρμπρίζ στον περιφερειακό του Βόλου - Τι καταγγέλλει οδηγός - Δείτε φωτογραφίες
Το απόγευμα της Δευτέρας (07/09).
ΑΑΔΕ: Έως 21 Σεπτεμβρίου οι προσφυγές αγροτών για τις πληρωμές του 2025
Τα ευρήματα επανεξετάζονται αποκλειστικά μηχανογραφικά, μέσω διασταυρωτικών ελέγχων.
Ενισχυμένα μελτέμια κρατούν σε μερική επιφυλακή τις πυροσβεστικές δυνάμεις σε Ανατολική Στερεά και Εύβοια
Συναγερμός Red Code (Κατηγορία 4) σε Εύβοια και Αττική…
Περιφέρεια Στερεάς: 5.750 παιδιά σε Βρεφικούς - Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ
Η απόφαση υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανό.