Το Φθιωτικό Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία στο Νοσοκομείο Λαμίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φθιωτικού Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ πραγματοποίησε επίσκεψη στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Παναγιώτη Λαχλάλι – Λάρμπι και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γιώργο Καραβάνα, με σκοπό τη συζήτηση για τη δημιουργία οδοντιατρικού τμήματος.
Στη συνάντηση συζητήθηκε, επίσης, η ανάγκη για ειδικές κλίνες νοσηλείας για ΑμεΑ, καθώς και η διεξαγωγή προληπτικών εξετάσεων σε όλες τις δομές ειδικής αγωγής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διοικητή και τον Αναπληρωτή Διοικητή για την εποικοδομητική τους συνεργασία και τον γόνιμο διάλογο που είχαμε, με στόχο την ενίσχυση της φροντίδας για τα άτομα με αναπηρία
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Καμένο αυτοκίνητο από διαδηλώσεις - Ποιος το πληρώνει;
Η φωτιά από μολότοφ μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποζημίωση στην Ελλάδα εξαρτάται από συγκεκριμένες καλύψεις και εξαιρέσεις.
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Εισαγγελική έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη - Ξανά στο «σκαμνί» οι δύο ψαράδες
Η αθωωτική απόφαση για τα δύο αδέρφια ψαράδες προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.