ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 4 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Το μεγάλο οδικό έργο Μπράλος - Άμφισσα επισκέφτηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας

Το μεγάλο οδικό έργο Μπράλος - Άμφισσα επισκέφτηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας

Δύο χρόνια περίπου μετά την έναρξη των εργασιών, ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσής του είναι ο Φεβρουάριος του 2028…

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε χθες το οδικό έργο Μπράλος – Άμφισσα.

Το έργο, συμβασιοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023 και η έναρξη εργασιών πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2023. Είχε προηγηθεί η εξασφάλιση της χρηματοδότησής του τον Δεκέμβριο του 2022.

Είναι προϋπολογισμού 285,5 εκατ. ευρώ, μήκους 24 χιλιομέτρων και περιλαμβάνει την κατασκευή δύο σηράγγων 2,2 και 2,5 χλμ., ισόπεδους κόμβους, επτά γέφυρες και ένα δίκτυο δευτερευουσών οδών.

Βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων των έργων κατασκευής σηράγγων και γεφυρών.

Η εκτιμώμενη ολοκλήρωσή του τοποθετείται, το αργότερο, έως τον Φεβρουάριο του 2028.

«Ο συγκεκριμένος οδικός άξονας με την ολοκλήρωσή του θα συνδέει την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα με το Δυτικό Τμήμα της χώρας, διασφαλίζοντας ταχύτερες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις, προς όφελος της κοινωνίας, της οικονομίας και της περιφερειακής ανάπτυξης», δήλωσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Σταϊκούρας.

Κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη στο Καρπενήσι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη στο Καρπενήσι