Το Πολιτιστικό Κέντρο Λαμιέων στολίστηκε και έστειλε το πιο ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα κατά του Καρκίνου του Μαστού
Στα χρώματα και τα σύμβολα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, στολίστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Λαμιέων για την 25η Οκτωβρίου.
Οι εικόνες εντυπωσιακές, ωστόσο πέρα από την αισθητική, μετρά η ουσία του ισχυρού μηνύματος της πρόληψης.
Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χριστίνας Μιχαήλ:
«25η Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού. Μία ημερομηνία, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως, στην πρόληψη κατά της ασθένειας, να μας υπενθυμίζει, πως η έγκαιρη διάγνωση, είναι το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στη νόσο.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λαμίας, ευχαριστεί για την φωταγώγηση του Πολιτιστικού Κέντρου, όπου βρίσκεται το γραφείο του συλλόγου μας, τον Δήμο Λαμιέων. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο κα Ματσούκα και τον κο Πάρη Κυριακού-υπεύθυνο του πολιτιστικού κέντρου, οι οποίοι επιμελήθηκαν με ιδιαίτερη ευαισθησία του θέματος».
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!