ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Το Πρότυπο ΕΠΑΛ Άμφισσας ταξίδεψε σε Ισπανία και Πορτογαλία!

Το Πρότυπο ΕΠΑΛ Άμφισσας ταξίδεψε σε Ισπανία και Πορτογαλία!

Υλοποιώντας το πρόγραμμα Erasmus.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Είκοσι μαθητές και μαθήτριες και τέσσερις εκπαιδευτικοί του Πρότυπου ΕΠΑΛ Άμφισσας υλοποίησαν ένα πρόγραμμα ERASMUS εστιασμένο στην παρακολούθηση εργασίας στην Ισπανία και την Πορτογαλία.  Οι Βοηθοί Νοσηλευτών πέρασαν δεκαπέντε αξέχαστες ημέρες στην μαγευτική Σεβίλλη από 12 έως 26  Ιανουαρίου 2025 , δουλεύοντας σε γηροκομεία και οι Βοηθοί  Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων και δικτύων στην ακμάζουσα Σετούμπαλ από 8 έως 23 Δεκεμβρίου 2024, κάνοντας πρακτική στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Η μοναδική αυτή εμπειρία εργασίας και γνωριμίας με τους πολιτισμούς των δύο χωρών αποτελεί σημαντικό εφόδιο ζωής για τους μαθητές/τριές και είναι ιδιαίτερο που ένα όνειρο και στόχος  έγινε πραγματικότητα! Ευχή όλων η εμπειρία αυτή να αξιοποιηθεί στο έπακρο και να γίνει η αφετηρία μιας σπουδαίας επαγγελματικής σταδιοδρομίας για τους μαθητές/τριες του Πρότυπου ΕΠΑΛ Άμφισσας!

Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος