Τοποθετήθηκε ράμπα ΑΜΕΑ στην παραλία της Γλύφας
«Σημαντική παρέμβαση που ενισχύει την προσβασιμότητα και αναδεικνύει την αξία της ισότιμης συμμετοχής όλων στην καλοκαιρινή αναψυχή…»
Η πανέμορφη παραλία της Γλύφας, έχει από σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου 2026, ράμπα ΑΜΕΑ ώστε όλοι ανεξαιρέτως να μπορούν να απολαύσουν μία από τις ομορφότερες παραλίες της Φθιώτιδας.
«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι από σήμερα η παραλία της Γλύφας διαθέτει ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ, προσφέροντας τη δυνατότητα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες να απολαμβάνουν τη θάλασσα με μεγαλύτερη ασφάλεια, αυτονομία και αξιοπρέπεια», σημειώνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γλύφας Στέργιος Παπακωνσταντίνου που ευχαριστεί θερμά το Δήμο Στυλίδας που συνεχώς ενεργεί για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της Κοινότητας.
«Η τοποθέτηση της ράμπας αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση που ενισχύει την προσβασιμότητα και αναδεικνύει την αξία της ισότιμης συμμετοχής όλων στην καλοκαιρινή αναψυχή. Η δημιουργία προσβάσιμων παραλιών αποτελεί πλέον βασική προτεραιότητα για πολλές περιοχές της χώρας, δίνοντας σε όλους το δικαίωμα να χαίρονται τη θάλασσα χωρίς εμπόδια», καταλήγει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλύφας.
Δείτε φωτογραφίες:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!