ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τραγική ειρωνεία: Κάηκε το σπίτι εθελοντή πυροσβέστη την ώρα που ο ίδιος έσωζε τα σπίτια άλλων ανθρώπων

Τραγική ειρωνεία: Κάηκε το σπίτι εθελοντή πυροσβέστη την ώρα που ο ίδιος έσωζε τα σπίτια άλλων ανθρώπων

«Δυστυχώς αυτή είναι η τραγική ειρωνεία, είμαστε εθελοντές έχουμε γλιτώσει από τη φωτιά σπίτια και περιουσίες συνανθρώπων μας αλλά χτες δεν βρέθηκε κάποιος να γλιτώσει το δικό μου σπίτι», ανέφερε ο Γρηγόρης Σχοίζας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Γρηγόρης Σχοίζας είναι εθελοντής δασοπυροσβέστης. Τρεις μέρες τώρα έσωσε μαζί με την ομάδα του δεκάδες σπίτια από τη φωτιά στην περιοχή των Βιλίων αλλά έμαθε ότι το δικό του σπίτι έγινε στάχτη.

«Δυστυχώς αυτή είναι η τραγική ειρωνεία, είμαστε εθελοντές έχουμε γλιτώσει από τη φωτιά σπίτια και περιουσίες συνανθρώπων μας αλλά χτες δεν βρέθηκε κάποιος να γλιτώσει το δικό μου σπίτι, ήταν στο έλεος της φωτιάς, κάηκε άβρεχτο που λέμε, δυστυχώς από το σπίτι έμειναν μόνο τα ντουβάρια», είπε ο ίδιος μιλώντας στον Άλφα.

Δείτε βίντεο:


Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google