ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τσουχτερό κρύο και χιόνια τις επόμενες δύο εβδομάδες - Νέα ψυχρή εισβολή τις επόμενες ημέρες

Τσουχτερό κρύο και χιόνια τις επόμενες δύο εβδομάδες - Νέα ψυχρή εισβολή τις επόμενες ημέρες

Η πρόγνωση του μετεωρολόγου και πρώην διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς, από την επόμενη εβδομάδα η Ευρώπη θα εισέλθει ξανά σε χειμερινή τροχιά.

«Σε αυτό το δυναμικό πεδίο σύγκρουσης ψύχους και υγρασίας, ο καιρός στην Ελλάδα ετοιμάζεται να υπενθυμίσει από την επόμενη εβδομάδα ότι ο χειμώνας δεν είναι απλώς παρών, αλλά βρίσκεται στο πιο ουσιαστικό του στάδιο», σημειώνει χαρακτηριστικά για τη χώρα μας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του πρώην διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά:

«ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ…

Η ατμόσφαιρα πάνω από την Ευρώπη μπαίνει ξανά σε καθαρά χειμερινή τροχιά από βδομάδα . Οι μεγάλης κλίμακας κυκλοφορίες μας δείχνουν ψυχρές αέριες μάζες στα βορειοανατολικά, την ώρα που η Μεσόγειος παραμένει θερμικά ενεργή και έτοιμη να τροφοδοτήσει βαρομετρικά χαμηλά. Σε αυτό το δυναμικό πεδίο “σύγκρουσης” ψύχους και υγρασίας, ο καιρός της Ελλάδας ετοιμάζεται να θυμίσει από βδομάδα ότι ο χειμώνας δεν είναι απλώς παρών — αλλά βρίσκεται στο πιο ουσιαστικό του στάδιο. Οι επόμενες ημέρες δεν μιλούν για μεταβατική περίοδο, αλλά για χειμερινό καιρό εκεί όπου η φυσική της ατμόσφαιρας παίρνει ξανά τον πρώτο λόγο.

Στο άρθρο μας διαπιστώνουμε ότι τα προγνωστικά στοιχεία συγκλίνουν σε ένα σαφές χειμερινό σενάριο για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου».

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο Γουλέμι του Δήμου Λοκρών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο Γουλέμι του Δήμου Λοκρών