Βόλος: 62χρονος έδωσε ζωή με το θάνατό του
Η γενναία απόφαση της οικογένειας του θανόντος θα βοηθήσει τέσσερις συνανθρώπους μας να ξαναδούν τη ζωή πάλι με αισιοδοξία…
Γέφυρα ζωής στήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου εξειδικευμένες ομάδες να παραλάβουν τα όργανα 62χρονου Βολιώτη, ο οποίος με τον θάνατό του στέλνει μήνυμα αγάπης και ζωής σε όσους αναμένουν στη λίστα για ένα μόσχευμα, προκειμένου να ζήσουν.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 4:30' σήμερα το πρωί από εξειδικευμένες ομάδες έφτασαν στο Νοσοκομείο Βόλου τα ξημερώματα.
Ο 62χρονος δεν ήταν εγγεγραμμένος δωρητής οργάνων σώματος, όμως η οικογένειά του, παρά τον πόνο της για τον χαμό του αγαπημένου της ανθρώπου στάθηκε με γενναιότητα και πραγματική αγάπη και συμφώνησε να δωρίσει όσα όργανα κρίνονταν απαραίτητο. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου μετά το «πράσινο» φως της οικογένειας ήρθαν σε επαφή με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και στην αρχή υπήρχε το ενδεχόμενο να ληφθούν ο ένας νεφρός, το ήπαρ και οι κερατοειδείς.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ωστόσο οι γιατροί του Νοσοκομείου ενημερώθηκαν ότι θα γίνει η λήψη και των δύο νεφρών, του ήπατος και των κερατοειδών, ενώ η καρδιά και οι πνεύμονες δεν κρίθηκαν κατάλληλοι για μεταμόσχευση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ήπαρ θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο ένας νεφρός στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στην Πάτρα, ενώ οι κερατοειδείς στάλθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Καμένο αυτοκίνητο από διαδηλώσεις - Ποιος το πληρώνει;
Η φωτιά από μολότοφ μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποζημίωση στην Ελλάδα εξαρτάται από συγκεκριμένες καλύψεις και εξαιρέσεις.
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Εισαγγελική έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη - Ξανά στο «σκαμνί» οι δύο ψαράδες
Η αθωωτική απόφαση για τα δύο αδέρφια ψαράδες προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.
Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι και δύο τραυματίες στα φανάρια του Αστυνομικού Μεγάρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Στο οδόστρωμα κατέληξε ο δικυκλιστής, τραυματίστηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου - Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.