Βρέθηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη δυτική Φθιώτιδα
Είχε φτάσει σε περιοχή της Αττικής…
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την εξαφάνιση της 14χρονης από τη Γραμμένη Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών και ιδιαίτερα του ΑΤ Σπερχειάδας, η ανήλικη εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής, καλά στην υγεία της.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν το κορίτσι να σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι του, την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι κοιμόντουσαν.
Το ευχάριστο είναι ότι η περιπλάνησή της στους ελληνικούς δρόμους δεν περιλάμβανε νέες περιπέτειες και είναι καλά για να επιστρέψει στο σπίτι της εφόσον πρώτα εξεταστεί και από ειδικούς για την υγεία της.
Για την εξαφάνιση είχε σημάνει missing alert από το "Χαμόγελο του Παιδιού".
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Pizza Fan: Τα «κεράσματα», το παράνομο λογισμικό, η δομή και η ιεραρχία της οργάνωσης – Είχαν «πληροφοριοδότη» μέσα σε οικονομικές υπηρεσίες
Η εντυπωσιακή συλλογή με τα χρυσά ρολόγια και το βίντεο με τον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης.
Λαμία: Η πλατεία Πάρκου «ντύθηκε» στα ροζ στέλνοντας μήνυμα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού
Μια δημιουργική δράση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/10) στο κέντρο της πόλης.
Τραγωδία στη Χαλκίδα: Πέθανε 45χρονος κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής κατάδυσης στο Λευκαντί
Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη δύτη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Φωταγωγείται ροζ το μνημείο Ηρώων στη Μαλεσίνα
Αύριο, Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026, με αφορμή την Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.
Τρίκαλα: Νεκρή 80χρονη σε τροχαίο δυστύχημα – Τουλάχιστον 5 τραυματίες
Οι τέσσερις ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων, ενώ ο 42χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε πιο ελαφριά.